Alpha Video Training
Results 1 to 4 of 4

Thread: Report stops working when exported to LAN

  1. #1
    Member
    Real Name
    Dale Summers
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Somerset, UK
    Posts
    127

    Default Report stops working when exported to LAN

    I have a report that works fine on localhost but gives me this error when i try to run it over our LAN.
    Its a report using an sql data source, ive published the files needed for it to work .ALB etc but no go, any ideas where i should start?

    Errors in: event.AfterValidate code:
    File 'C:\A5Webroot\session_folders\3c06ac4336e94619b635a461817152c9\tempreport.xls' cannot be created.

    This is the aftervalidate code.
    dim cuser as c
    cuser = session.filteruserid
    dim args as sql::arguments
    args.set("userid",alltrim(cuser))
    Dim filename as c
    dim libfolder as c
    libfolder = a5_removetrailingbackslash(Request.ApplicationRoot) + chr(92)
    reportname = "apps1@" + libfolder + "qleads.alb"
    filename = session.session_folder + "tempreport.xls"
    filename = report.saveas(reportname,"xls","","",filename,.f.,null_value(),args)
    if file.exists(filename)
    currentform.RedirectTarget = session.session_url + "tempreport.xls?" + time("hms3")
    end if
    skipreport:

  2. #2
    Member
    Real Name
    Dale Summers
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Somerset, UK
    Posts
    127

    Default Re: Report stops working when exported to LAN

    Sorted

  3. #3
    Member
    Real Name
    Paul Main
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Bucks, UK
    Posts
    206

    Default Re: Report stops working when exported to LAN

    Can you explain what you did to sort it?

    Paul

  4. #4
    Member
    Real Name
    Dale Summers
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Somerset, UK
    Posts
    127

    Default Re: Report stops working when exported to LAN

    I moved the whole session folder including the last tempreport.xls from localhost to the server, all seems fine know.

Similar Threads

  1. Text Property Tools - Stops working for no reason
    By Ant-Tech in forum Alpha Five Version 8
    Replies: 4
    Last Post: 06-02-2007, 03:03 PM
  2. Demo version stops working on client site
    By Ted Giles in forum Alpha Five Version 7
    Replies: 0
    Last Post: 05-23-2006, 05:22 AM
  3. form order feature stops working
    By Larry Ternowski in forum Alpha Five Version 6
    Replies: 1
    Last Post: 12-29-2005, 06:59 PM
  4. In a set, a form stops working.
    By Don Barrett in forum Alpha Five Version 4
    Replies: 1
    Last Post: 05-24-2000, 06:11 PM
  5. In a set, a form stops working.
    By Don Barrett in forum Alpha Five Version 4
    Replies: 0
    Last Post: 05-24-2000, 05:58 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •