Alpha Video Training
Results 1 to 7 of 7

Thread: Training videos not loading...

  1. #1
    Member
    Real Name
    Joe
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    NY
    Posts
    509

    Default Training videos not loading...

    Anyone else having trouble loading the videos on:

    http://www.alphasoftware.com/alphafive/video/

    Page comes up...says screencast loading and never starts playing/loads...

    Joe

  2. #2
    Member
    Real Name
    Christopher Garside
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Sabah, Malaysia
    Posts
    142

    Default Re: Training videos not loading...

    I had the same thing with one of the V10 sample videos that was in flash format. I tried one from the link you gave which also seems to be a flash file, and has the same issue also.

    It seems to download whole flash file before it runs, so that may be causing the delay.

    Chris

  3. #3
    Member JH10's Avatar
    Real Name
    John Hardy
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Norfolk, UK
    Posts
    684

    Default Re: Training videos not loading...

    Its OK on my PC on both IE7 and Firefox

  4. #4
    "Certified" Alphaholic
    Real Name
    Mike Christensen
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Michigan U.P.
    Posts
    5,937

    Default Re: Training videos not loading...

    Good here as well.
    Mike
    __________________________________________
    It is only when we forget all our learning that we begin to know.
    It's not what you look at that matters, it's what you see.
    Henry David Thoreau
    __________________________________________




  5. #5
    Member
    Real Name
    Joe
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    NY
    Posts
    509

    Default Re: Training videos not loading...

    Odd...still won't load. Let it sit for an hour saying loading and never loaded. Oh well...

  6. #6
    "Certified" Alphaholic Keith Hubert's Avatar
    Real Name
    Keith Hubert
    Join Date
    Jul 2000
    Location
    London, UK
    Posts
    6,930

    Default Re: Training videos not loading...

    I have IE8 and not all the videos work.

    Some come through almost instantly and others not at all.
    Regards
    Keith Hubert
    Alpha Guild Member
    London.
    KHDB Management Systems
    Skype = keith.hubert


    For your day-to-day Needs, you Need an Alpha Database!

  7. #7
    Member JH10's Avatar
    Real Name
    John Hardy
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Norfolk, UK
    Posts
    684

    Default Re: Training videos not loading...


Similar Threads

  1. Alpha's Total Training videos not working properly
    By Peter.Greulich in forum Alpha Five Version 9 - Desktop Applications
    Replies: 12
    Last Post: 08-21-2009, 12:41 PM
  2. Videos - Great - Wish there were more
    By FrankR in forum Application Server Version 8
    Replies: 27
    Last Post: 11-24-2008, 07:32 PM
  3. My first A5 instruction Videos
    By Steve Wood in forum Announcements
    Replies: 28
    Last Post: 07-16-2008, 08:36 AM
  4. Alpha Videos
    By jkukuda in forum Alpha Five Version 8
    Replies: 0
    Last Post: 02-20-2008, 09:03 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •