Alpha Video Training
Results 1 to 4 of 4

Thread: A5V9 Runtime Engine License Registration Problem

  1. #1
    Member
    Real Name
    Alex Wan
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    United Kingdom
    Posts
    15

    Default A5V9 Runtime Engine License Registration Problem

    Does anyone have this experience for the registration of Runtime Engine in V9?

    I install the runtime engine into a Win XP Pro computer. This computer will share with different users. Each user has their own roaming login profile connect to the Win 2003 server.


    I try the following step to install and run the runtime engine program on the this PC


    1. Login Administrator to install the runtime program and register it.

    2. Login Administrator again and run runtime program, it work fine.

    3. Login in User-A to run runtime program, it ask me to register again.

    4. Login in User-B to run runtime program, it ask me to register again.


    I try to use another PC doing the same thing, with the same result.

    I double check with those user registry (see the attached files), all screen capture at the same PC.


    Please help!


    Alex

  2. #2
    VAR
    Real Name
    John Lemisch
    Join Date
    Apr 2000
    Location
    Florida
    Posts
    673

    Default Re: A5V9 Runtime Engine License Registration Problem

    1. unintall runtime
    2. login as administrator
    2. make the user member of administrator's group
    3. install runtime for all users
    4. log back on as administrator
    5. remove user from administrator group
    6. log back on as user
    run it

  3. #3
    Member
    Real Name
    Alex Wan
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    United Kingdom
    Posts
    15

    Default Re: A5V9 Runtime Engine License Registration Problem

    Thanks John help but how to install for all user?

    Alex

  4. #4
    Member
    Real Name
    Alex Wan
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    United Kingdom
    Posts
    15

    Default Re: A5V9 Runtime Engine License Registration Problem

    Alpha suggest to create a plain text file called license.key which contains the license number as the first line in the file, then Alpha Five will not prompt for the license number. It will read the license number from this file, rather than from the Registry.

    The file gets placed in the Alpha Five program folder. The same folder as the alpha5 executable.

    I concern the license number will disclose to the end user. Is there any other solution?

    Alex Wan

Similar Threads

  1. A5V9 Runtime License Requested
    By nuggetsoftware in forum Alpha Five Version 9 - Desktop Applications
    Replies: 5
    Last Post: 10-20-2008, 04:46 PM
  2. New Runtime Engine Patch
    By Michael Humby in forum Alpha Five Version 9 - Desktop Applications
    Replies: 1
    Last Post: 09-14-2008, 09:24 AM
  3. Runtime/Run-Engine License Issue
    By plachance in forum Alpha Five Version 9 - Desktop Applications
    Replies: 10
    Last Post: 08-31-2008, 07:43 AM
  4. Runtime License Registration and Risk Management
    By whiteside in forum Alpha Five Version 9 - Desktop Applications
    Replies: 40
    Last Post: 03-25-2008, 11:28 AM
  5. Runtime Engine failure
    By Nicholas Lawson in forum Alpha Five Version 5
    Replies: 2
    Last Post: 05-20-2003, 12:32 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •