Alpha Video Training
Results 1 to 2 of 2

Thread: pre purchase

  1. #1
    Member
    Real Name
    SAHA
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    21

    Default pre purchase

    i am planning to purchase alpha5 .(desktop)

    i have two location say office and factory.

    i have 15 pcs in office and 10 pcs in factory.

    i am planning to use the same software in office and factory. ( desktop application)

    i want two servers, one for office and another for factory

    i am planning to purchase

    Alpha Five v9 Platinum edition
    Alpha Five v9 Unlimited Distribution License

    is it ok ......


    kindly give me guideline

  2. #2
    VAR
    Real Name
    Martin W. Cole
    Join Date
    Apr 2000
    Location
    Terrell, Texas (near Dallas)
    Posts
    5,946

    Default Re: pre purchase

    yes - will work fine - but won't you need to combine the data?
    Cole Custom Programming - Terrell, Texas
    972 524 8714
    martin_w_cole@msn.com

    ____________________
    "A young man who is not liberal has no heart, but an old man who is not conservative has no mind." GB Shaw

Similar Threads

  1. Question Before Purchase
    By Joe Krzemien in forum Alpha Five Version 6
    Replies: 10
    Last Post: 05-03-2005, 01:45 PM
  2. Pre Purchase Questions
    By Joe Ohlandt in forum Alpha Five Version 5
    Replies: 2
    Last Post: 09-13-2003, 12:29 PM
  3. Alpha5 Purchase
    By JW in forum Alpha Five Version 4
    Replies: 4
    Last Post: 12-25-2001, 08:45 AM
  4. Where Can I Purchase A4V6
    By Zenon Chrol in forum Alpha Four Version 6 and Prior
    Replies: 1
    Last Post: 06-21-2000, 08:00 PM
  5. A5 purchase
    By peterhac in forum Alpha Five Version 4
    Replies: 2
    Last Post: 04-29-2000, 01:02 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •