Alpha Video Training
Results 1 to 3 of 3

Thread: paste into RTF object

  1. #1
    Member
    Real Name
    George R. Kenney
    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    144

    Default paste into RTF object

    I am trying to paste text into an RTF object so I can then add
    fields to the text. I managed to do this once then the next time
    I tried, I get a \\ and that's it. Ok my documents are pretty long several pages so I cut it down to a paragraph and I still get the \\ instead of the text I want to paste. Is this caused by formatting code in my text or is it the length or is it some kind of bug. I really need to be able to paste long documents into an RTF object and then place fields and conditional paragraphs. I had the understanding that this is possible in AlphaV9.
    Any observation on this is greatly appreciated
    George R. Kenney.

  2. #2
    "Certified" Alphaholic
    Real Name
    Mike Christensen
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Michigan U.P.
    Posts
    5,937

    Default Re: paste into RTF object

    George,
    From past reading here I noted that RTF fields have to be treated a bit differently than others. Did you try any of the methods listed in the help file such as <RTFMEMO>.PASTE() ?

    http://support.alphasoftware.com/alp...O_.PASTE().htm
    Mike
    __________________________________________
    It is only when we forget all our learning that we begin to know.
    It's not what you look at that matters, it's what you see.
    Henry David Thoreau
    __________________________________________




  3. #3
    Member
    Real Name
    George R. Kenney
    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    144

    Default Re: paste into RTF object

    Quote Originally Posted by MikeC View Post
    George,
    From past reading here I noted that RTF fields have to be treated a bit differently than others. Did you try any of the methods listed in the help file such as .PASTE() ?

    http://support.alphasoftware.com/alp...O_.PASTE().htm
    Mike
    Thanks for your reply
    I finally found a thread that suggested I needed to turn the
    text into rtf in for example Wordpad then paste from wordPad
    into the rtf object. This worked. So I was able to past in
    forty pages. Thanks for pointing out the methods to me. I want
    to eventually be able to select paragaphs to be inserted into the document from a drop down conditional list. One hurtle at a
    time. Unless I can figure something out I no doubt will have to
    progam it. Thanks again for your reply

Similar Threads

  1. RTF Paste into Field
    By erichf in forum Alpha Five Version 8
    Replies: 1
    Last Post: 08-24-2007, 09:54 PM
  2. Form RTF Paste Doesn't Work Properly
    By Victor Hernandez in forum Alpha Five Version 6
    Replies: 5
    Last Post: 03-18-2005, 08:09 PM
  3. Paste to RTF
    By forskare in forum Alpha Five Version 5
    Replies: 4
    Last Post: 11-09-2002, 12:13 PM
  4. paste rtf
    By Jim Engdahl in forum Alpha Five Version 5
    Replies: 2
    Last Post: 10-25-2002, 09:37 AM
  5. Cut & paste into RTF memo fields
    By Donald Bell in forum Alpha Five Version 4
    Replies: 6
    Last Post: 06-11-2001, 10:31 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •