Alpha Video Training
Results 1 to 4 of 4

Thread: App Server - any issues with SAGE Accounts?

  1. #1
    Member
    Real Name
    Andrew W
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    28

    Default App Server - any issues with SAGE Accounts?

    Is anyone aware of any issues / conflicts running the App Server on same box as SAGE 50 Accounts Pro?

    The server in question is a HP Proliant DL360 G5 running Win 2003 Server STD R2 with 2Gb RAM. This box already has SAGE 50 Accounts installed and it is critical that this and App Server can co-exist without conflict!

    Network is Gigabit (mainly) via Linksys switches.

  2. #2
    Member
    Real Name
    Andrew W
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    28

    Default Re: App Server - any issues with SAGE Accounts?

    Any observations on this would be appreciated as want to deploy asap but if any known issues will have to consider running WAS on another box (another Server 2003 R2 license - grrrr)
    Thanks

  3. #3
    Member Jenny Earnshaw's Avatar
    Real Name
    Jenny Earnshaw
    Join Date
    Feb 2001
    Location
    Hertfordshire, UK
    Posts
    77

    Default Re: App Server - any issues with SAGE Accounts?

    Our Windows 2003 server has the Alpha Web Server version 7 and Sage 50 Accounts 2009 running OK together. We also have Sage 50 Act! 2009 on the server too with no problems.
    Jenny Earnshaw
    BusinessPlus (Letchworth) Ltd

  4. #4
    Member
    Real Name
    Andrew W
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    28

    Default Re: App Server - any issues with SAGE Accounts?

    Hi Jenny

    Thanks for your reply. That makes me feel more comfortable with plans although it will be WAS V10 going on the box - best I test out of hours!

    Thanks again
    Andrew

Similar Threads

  1. Alpha and Sage Accounts
    By Bob Whitaker in forum Archived Wishlist
    Replies: 2
    Last Post: 01-30-2008, 07:15 PM
  2. ODBC and Sage Accounts
    By Bob Whitaker in forum Alpha Five Version 8
    Replies: 20
    Last Post: 01-07-2008, 02:23 PM
  3. Issues Trying to get Web Server Setup
    By KeithW in forum Web Application Server v7
    Replies: 2
    Last Post: 03-12-2007, 06:26 PM
  4. Charging monthly subscription for app - issues?
    By CALocklin in forum Alpha Five Version 7
    Replies: 3
    Last Post: 01-28-2006, 04:03 PM
  5. Linking to Sage Accounts
    By tarlachmoorhouse in forum Alpha Five Version 5
    Replies: 1
    Last Post: 01-27-2004, 01:33 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •