Alpha Video Training
Results 1 to 2 of 2

Thread: Upgrade Alpha 5 Version 3 to Current Version

  1. #1
    Member
    Real Name
    Max Lopp
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    1

    Default Upgrade Alpha 5 Version 3 to Current Version

    I have used Version 3 for many years and now have a new computer with Vista migrating to Windows 7. Version 3 can't be installed. If I buy the current version of Alpha 5, will I be able to import all of the data files I've created in Version 3?

  2. #2
    Member
    Real Name
    robert muzik
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    406

    Default Re: Upgrade Alpha 5 Version 3 to Current Version

    When you select your thread, scroll down in the forum and you will see Similar Threads. They should give you an idea of what type of problems might occur.

    Also, if V3 runs in XP and you buy the right flavor of Win 7 (Ultimate, professional or enterprise), you could download and install virtual xp in Win 7 and run V3.

Similar Threads

  1. current Alpha Five Version 8 build is ?
    By rleunis in forum Application Server Version 8
    Replies: 11
    Last Post: 03-01-2007, 03:15 AM
  2. Version 7 Upgrade
    By tmd_63 in forum Alpha Five Version 7
    Replies: 1
    Last Post: 09-17-2006, 08:25 AM
  3. Upgrade from Version 4.5 to 5.0
    By Glenn Alston in forum Alpha Five Version 5
    Replies: 39
    Last Post: 10-06-2002, 10:23 PM
  4. Upgrade to Alpha Five Version 5
    By George DeYoung in forum Alpha Five Version 5
    Replies: 1
    Last Post: 09-04-2002, 02:37 PM
  5. Alpha Four version 2 upgrade
    By Paul Constanzo in forum Alpha Four Version 6 and Prior
    Replies: 1
    Last Post: 03-13-2001, 05:32 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •