Alpha Video Training
Results 1 to 2 of 2

Thread: Sales by Rep Detail 'Via' column

  1. #1
    Member
    Real Name
    Bob Nonnemann
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    1

    Default Sales by Rep Detail 'Via' column

    I'm a newbie to Quickbooks, but long-time SQL database user. I'm currently evaluating QReportBuilderrunning against a QB Enterprise 10 (Manufacturing and Wholesale) installation, and am trying to port and extend a couple reports. I have not had problems getting much of the data to display, however on the Sales By Rep Detail in Quickbooks there is a 'Via' column, but I have not been able to find this column anywhere within QReportBuilder.

    I also tried the 'Search Selected Tables for Data Value' trying to find the values in the 'Via' column without success.

    Thanks in advance for any ideas!

  2. #2
    "Certified" Alphaholic
    Real Name
    Mike Christensen
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Michigan U.P.
    Posts
    5,937

    Default Re: Sales by Rep Detail 'Via' column

    Bob,
    Welcome to the messageboard!

    If you drill down in the QuickBooks (QB) report you will see that the VIA column is actually the Ship Via.

    QB however does not have that as a field that can brought over with the report data--a QB SDK limitation not a QReportBuilder (QRB) one.

    But the Sales (and related tables) have the ShipMethodRefFullName field which is the one you need.

    If you searched for a specific piece of data and did not find it, my guess is that you searched without having refreshed the tables that have the data....I know... :) you need to know what table has the data so that you know which tables to refresh! The nature of the beast really and a little experience really helps and makes it easier over time to do this.

    Have fun!
    Mike
    __________________________________________
    It is only when we forget all our learning that we begin to know.
    It's not what you look at that matters, it's what you see.
    Henry David Thoreau
    __________________________________________




Similar Threads

  1. Grid Detail Column Heading JS syntax
    By Peter.Greulich in forum Application Server Version 10 - Web/Browser Applications
    Replies: 22
    Last Post: 03-11-2012, 01:27 PM
  2. Sales Rep Report
    By lindsay972 in forum QReportBuilder
    Replies: 7
    Last Post: 07-23-2010, 06:59 PM
  3. Replies: 0
    Last Post: 01-14-2010, 01:55 PM
  4. Detail Table - Column Default
    By Kevin Willis in forum Alpha Five Version 6
    Replies: 1
    Last Post: 03-22-2005, 02:44 AM
  5. column shift using RTF in report detail
    By Larry Ternowski in forum Alpha Five Version 4
    Replies: 1
    Last Post: 01-27-2003, 11:05 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •