Alpha Video Training
Results 1 to 5 of 5

Thread: Startup Error

  1. #1
    "Certified" Alphaholic Clunes's Avatar
    Real Name
    Mark Pearson
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Brisbane, Queensland, Australia
    Posts
    1,001

    Default Startup Error

    I have suddenly got one machine on my network getting an error at startup. See attached. Has anyone seen this one and resolution for it?

    I also have another machine telling me 'Failed to Save' at startup

    Both machine continue to the DB and appear work OK from there.

    The only changes I have made in the last 24hr was to upgrade our internet router. This should not causing the above.
    -----------------------------------------------
    Regards
    Mark Pearson
    mark.pearson@onestopsolutions.com.au
    Youtube channel
    Website

  2. #2
    "Certified" Alphaholic
    Real Name
    David Kates
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Unionville, ON
    Posts
    7,819

    Default Re: Startup Error

    I did a google search for a5contexteval.contexteval.10 and got a hit from this board. Look here...

    http://msgboard.alphasoftware.com/al....contexteval.9

  3. #3
    "Certified" Alphaholic Clunes's Avatar
    Real Name
    Mark Pearson
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Brisbane, Queensland, Australia
    Posts
    1,001

    Default Re: Startup Error

    Thanks David. When I can get admin rights to the particular machine, I will see if that is the issue? Another corporate policy change that I missed!
    -----------------------------------------------
    Regards
    Mark Pearson
    mark.pearson@onestopsolutions.com.au
    Youtube channel
    Website

  4. #4
    "Certified" Alphaholic
    Real Name
    Mike Christensen
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Michigan U.P.
    Posts
    5,937

    Default Re: Startup Error

    It will be interesting if that will indeed fix this as I have sporatically received this error (and similar) message in a build of version 9 (maybe once a week at most).
    Mike
    __________________________________________
    It is only when we forget all our learning that we begin to know.
    It's not what you look at that matters, it's what you see.
    Henry David Thoreau
    __________________________________________




  5. #5
    "Certified" Alphaholic Clunes's Avatar
    Real Name
    Mark Pearson
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Brisbane, Queensland, Australia
    Posts
    1,001

    Default Re: Startup Error

    Yes - re-registering the dll appears to have fixed the issue. Don't tell my administrator how I did it!
    -----------------------------------------------
    Regards
    Mark Pearson
    mark.pearson@onestopsolutions.com.au
    Youtube channel
    Website

Similar Threads

  1. Startup Error
    By mjfunnell in forum Alpha Five Version 9 - Desktop Applications
    Replies: 4
    Last Post: 10-31-2008, 02:25 PM
  2. Error on startup
    By John.H in forum Alpha Five Version 7
    Replies: 1
    Last Post: 01-22-2006, 05:42 AM
  3. I get error on startup
    By Tom Mills in forum Alpha Five Version 6
    Replies: 3
    Last Post: 07-24-2004, 07:29 AM
  4. error on startup
    By Alan Gickler in forum Alpha Five Version 5
    Replies: 1
    Last Post: 09-25-2003, 11:25 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •