Alpha Video Training
Results 1 to 4 of 4

Thread: Button to open grid doesn't work if user doesn't have update security rights

  1. #1
    Member
    Real Name
    Ken King
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    186

    Default Button to open grid doesn't work if user doesn't have update security rights

    There is a button on a page that opens a grid on-click. If a user has Update permissions for the page, the popup grid opens as expected. If the user does not have Update permission, they get an error and the popup grid does not open. Any ideas?

    HTML Code:
    Webpage error details
    
    User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0; GTB6; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506.648; .NET CLR 3.5.21022; InfoPath.2; MS-RTC LM 8; .NET CLR 3.0.4506.2152; .NET CLR 3.5.30729; MS-RTC EA 2; .NET4.0C; .NET4.0E)
    Timestamp: Mon, 28 Jun 2010 22:59:04 UTC
    
    
    Message: 'undefined' is null or not an object
    Line: 3402
    Char: 24
    Code: 0
    URI: http://webster/javascript/a5.js
    
    
    Message: Object doesn't support this property or method
    Line: 229
    Char: 74
    Code: 0
    URI: http://webster/Locator.a5w?Locator_filter=BusinessStatus>=1 and BusinessStatus<=5

  2. #2
    "Certified" Alphaholic
    Real Name
    Chris Tappan
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Marietta, GA
    Posts
    1,303

    Default Re: Button to open grid doesn't work if user doesn't have update security rights

    I can't answer your question directly, but you could assign security groups to the button itself and then it wouldn't even appear if they didn't have permissions...

  3. #3
    Member
    Real Name
    Ken King
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    186

    Default Re: Button to open grid doesn't work if user doesn't have update security rights

    Thanks for the reply. I need user who don't have Update permission, to still be able to click the button and open the grid.

    Anyone know why you would need update permission to click a button?

  4. #4
    Member
    Real Name
    Ken King
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    186

    Default Re: Button to open grid doesn't work if user doesn't have update security rights

    My work around was to put the button in a Linked Grid/Content below my current grid. I was supprised to find that the linked grid only shows for people that have Update Permissions. In my case, I decided that would be okay for only those users to have access to the data in that grid.

    I first tried to put security in the Row Properties section for that field but that change also caused errors.

Similar Threads

  1. How do I use a button to call/open Grid in a modal window
    By envisionsolutions in forum Application Server Version 10 - Web/Browser Applications
    Replies: 14
    Last Post: 08-04-2010, 12:12 PM
  2. Update Button on Grid
    By chadbrown in forum Application Server Version 10 - Web/Browser Applications
    Replies: 10
    Last Post: 12-12-2009, 03:09 PM
  3. Grid Button Javascript to Open Web Page
    By Steve Workings in forum Application Server Version 10 - Web/Browser Applications
    Replies: 4
    Last Post: 11-15-2009, 12:47 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: 06-13-2007, 05:53 AM
  5. Custom menus based on User Rights
    By Classick in forum Alpha Five Version 6
    Replies: 4
    Last Post: 08-01-2006, 07:03 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •