Alpha Video Training
Results 1 to 6 of 6

Thread: Testing Needed: Function Export

  1. #1
    Volunteer Moderator Steve Workings's Avatar
    Real Name
    Steve Workings
    Join Date
    Apr 2000
    Location
    The Dreaded Chair
    Posts
    5,597

    Default Testing Needed: Function Export

    Can a few of ya'll (as opposed to all ya'll) test something?:

    On your code tab, right click on a function.

    Select export.

    Take all the defaults and just click OK.

    On the next dialog where you're asked if you want to Open File, answer "YES."

    Is your script there, or is it (mostly) empty?

    Try this in your database and, if you can, in Alphasports as well.

    Thanks!
    -Steve


  2. #2
    Volunteer Moderator
    Real Name
    Alan Buchholz
    Join Date
    Oct 2000
    Location
    Delavan, Wisconsin
    Posts
    9,595

    Default Re: Testing Needed: Function Export

    works as expected for me....

    I see the function just like if I opened with notepad

    attached file...
    Al Buchholz
    Bookwood Systems, LTD
    Weekly QReportBuilder Webinars Thursday 1 pm CST

    Occam's Razor - KISS
    Normalize till it hurts - De-normalize till it works.
    Advice offered and questions asked in the spirit of learning how to fish is better than someone giving you a fish.
    When we triage a problem it is much easier to read sample systems than to read a mind.

  3. #3
    "Certified" Alphaholic Clunes's Avatar
    Real Name
    Mark Pearson
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Brisbane, Queensland, Australia
    Posts
    1,001

    Default Re: Testing Needed: Function Export

    Steve,

    Mine worked as it should, including Alpha sports. The script was in the export file, although I am not on the latest patch. On build 3674
    -----------------------------------------------
    Regards
    Mark Pearson
    mark.pearson@onestopsolutions.com.au
    Youtube channel
    Website

  4. #4
    Member Bob Whitaker's Avatar
    Real Name
    Bob Whitaker
    Join Date
    Jun 2000
    Location
    Sutton-Coldfield, UK
    Posts
    694

    Default Re: Testing Needed: Function Export

    Hi Steve,
    Just tested using current build and all the code I expected to see was there. Hope this helps.
    Bob
    Bob Whitaker


  5. #5
    "Certified" Alphaholic Clunes's Avatar
    Real Name
    Mark Pearson
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Brisbane, Queensland, Australia
    Posts
    1,001

    Default Re: Testing Needed: Function Export

    Tested on second computer with current build - no problems

    What about OS - Test one was one XP - test two was on vista
    -----------------------------------------------
    Regards
    Mark Pearson
    mark.pearson@onestopsolutions.com.au
    Youtube channel
    Website

  6. #6
    Member Scott Kurimski's Avatar
    Real Name
    Scott Kurimski
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    330

    Default Re: Testing Needed: Function Export

    Steve,

    I tried it in v10.5 build 3616_3623 and it worked as expected. I hope this helps.

    Scott

Similar Threads

  1. Testing eof function
    By R A in forum Alpha Five Version 10 - Desktop Applications
    Replies: 1
    Last Post: 04-21-2010, 12:15 PM
  2. V6 and V7 testing needed please
    By Louis Nickerson in forum Alpha Five Version 7
    Replies: 27
    Last Post: 11-12-2006, 03:53 PM
  3. Export routine ideas needed
    By Raymond Lyons in forum Alpha Five Version 6
    Replies: 9
    Last Post: 10-14-2005, 10:35 PM
  4. Advice/Help on Export needed.
    By PhilD in forum Alpha Five Version 5
    Replies: 4
    Last Post: 01-18-2005, 06:53 AM
  5. Rocket Scientist Needed For Excel Export
    By Tom Scholis in forum Alpha Five Version 4
    Replies: 8
    Last Post: 02-04-2002, 11:47 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •