Alpha Video Training
Results 1 to 3 of 3

Thread: How to publish connection strings

  1. #1
    Member wburchell's Avatar
    Real Name
    Will Burchell
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    82

    Default How to publish connection strings

    Hi, I have built a grid which connects up fine on the development machine, but I get the following error once published to the web portal.

    Code:
    Error opening Grid table/view: Internal Error - Can't find named connection
    'Electrical' - while converting named connection to connection string
    I wondered if there was a setting in the publishing section that I had missed since there is no mention of the connection string in the *a5i file. Other connection strings that the portal relies on are there and work fine. All help gratefully received!
    Take care,
    Will Burchell.

  2. #2
    Banned
    Real Name
    David Kates
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Unionville, ON
    Posts
    7,819

    Default Re: How to publish connection strings

    Connections are cached from the a5i file. Try restarting your server. Does your string exist in the Web, Project Settings, Named AlphaDAO connection strings?

  3. #3
    "Certified" Alphaholic
    Real Name
    Frank Bicknell
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    39.1915° N, 84.4348° W
    Posts
    2,467

    Default Re: How to publish connection strings

    Win 10 64 Development, Win 7 64 WAS 11-1, 2, Win 10 64 AA-1,2, MySql, dbForge Studio The Best MySQL GUI Tool IMHO. http://www.devart.com/dbforge/mysql/studio/

Similar Threads

  1. Problems with multiple connection strings
    By cFlat7 in forum Application Server Version 10 - Web/Browser Applications
    Replies: 0
    Last Post: 11-30-2010, 12:59 PM
  2. Where are connection strings stored
    By cFlat7 in forum Application Server Version 10 - Web/Browser Applications
    Replies: 4
    Last Post: 11-09-2010, 02:31 PM
  3. Connection Strings
    By raven in forum Application Server Version 10 - Web/Browser Applications
    Replies: 2
    Last Post: 06-08-2010, 05:45 PM
  4. Connection Strings
    By monghe in forum Alpha Five Version 9 - Desktop Applications
    Replies: 2
    Last Post: 08-04-2009, 09:44 PM
  5. Changing Connection Strings during Runtime
    By audrummer15 in forum Alpha Five Version 9 - Desktop Applications
    Replies: 1
    Last Post: 08-04-2009, 01:13 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •