Alpha Video Training
Results 1 to 1 of 1

Thread: Error expanding Grid Part template: Not found

  1. #1
    Member jmsilva's Avatar
    Real Name
    Juan Silva
    Join Date
    May 2011
    Location
    Altamonte Springs, FL
    Posts
    237

    Default Error expanding Grid Part template: Not found

    Created a grid read-only with detail, all was working fine, but after editing the properties on the detail view started getting the error message "Error expanding Grid Part template: Property not found
    tmpl.precalc.layout_AlphabetSearch_outside_grid subelement not found." maybe someone has had this happen to then and know how to fix it.

    All other grid work just fine. I even went back and converted all the detail view fields back to textbox, but that did not work either.

    Thanks,

    Juancho
    Last edited by jmsilva; 06-27-2011 at 11:50 PM.

Similar Threads

  1. Error expanding Grid Part template: Not found controlDef not found.
    By Jberry in forum Application Server Version 10 - Web/Browser Applications
    Replies: 3
    Last Post: 07-18-2016, 09:26 AM
  2. Error expanding Grid Part template: Column not found while getting result set data co
    By Atta in forum Application Server Version 10 - Web/Browser Applications
    Replies: 1
    Last Post: 10-24-2010, 07:54 PM
  3. Web Project Problem - Error expanding Grid Part template: Variable "Fld_last_update"
    By TZarcone in forum Application Server Version 10 - Web/Browser Applications
    Replies: 6
    Last Post: 06-02-2010, 04:42 PM
  4. Error expanding Grid Part Template: Not an open table
    By Eric Johnson in forum Application Server Version 10 - Web/Browser Applications
    Replies: 3
    Last Post: 02-04-2010, 11:46 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •