Alpha Video Training
Results 1 to 5 of 5

Thread: Remote software and Alpha 4

  1. #1
    Member
    Real Name
    Tony B
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    1

    Default Remote software and Alpha 4

    Does anyone know what remote software works with Alpha 4? does windows remote desktop display DOS based programs?

  2. #2
    Volunteer Moderator
    Real Name
    Alan Buchholz
    Join Date
    Oct 2000
    Location
    Delavan, Wisconsin
    Posts
    9,620

    Default Re: Remote software and Alpha 4

    Quote Originally Posted by tony49055 View Post
    Does anyone know what remote software works with Alpha 4? does windows remote desktop display DOS based programs?
    It's more a question of what the operating system supports.

    windows remote desktop will show DOS windows. logmein.com (has a free version - that works well) and gotomeeting work too.

    I do recall having issues with a full screen DOS window at times. So you may want to set to windowed mode instead of full screen
    Al Buchholz
    Bookwood Systems, LTD
    Weekly QReportBuilder Webinars Thursday 1 pm CST

    Occam's Razor - KISS
    Normalize till it hurts - De-normalize till it works.
    Advice offered and questions asked in the spirit of learning how to fish is better than someone giving you a fish.
    When we triage a problem it is much easier to read sample systems than to read a mind.

  3. #3
    Member
    Real Name
    Kate Massie
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    1

    Default Re: Remote software and Alpha 4

    Quote Originally Posted by tony49055 View Post
    Does anyone know what remote software works with Alpha 4? does windows remote desktop display DOS based programs?
    I use gotomypc. Use the a4v8.exe not the a4.exe

  4. #4
    Member
    Real Name
    DAVID HAGAR
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    3

    Default Re: Remote software and Alpha 4

    Can you tell me if there is any alpha 4 version that will run on windows xp ?? David

  5. #5
    "Certified" Alphaholic
    Real Name
    Mike Christensen
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Michigan U.P.
    Posts
    5,937

    Default Re: Remote software and Alpha 4

    A4v8 is designed to work under XP....and can be found at the Alpha "store"....no handy link but just go to alphasoftware.com and you should be able to find it.
    Mike
    __________________________________________
    It is only when we forget all our learning that we begin to know.
    It's not what you look at that matters, it's what you see.
    Henry David Thoreau
    __________________________________________




Similar Threads

  1. Remote Access Software
    By davej in forum Alpha Four Versions 7 and 8
    Replies: 27
    Last Post: 12-18-2013, 01:24 AM
  2. Alpha Five v10 in person Training for Developers by Alpha Software
    By Richard Rabins in forum Alpha Five Version 8
    Replies: 0
    Last Post: 07-17-2009, 05:57 PM
  3. Alpha Five v10 in person Training for Developers by Alpha Software
    By Richard Rabins in forum Application Server Version 8
    Replies: 0
    Last Post: 07-17-2009, 05:55 PM
  4. Remote viewer software
    By Jim Stermer in forum Alpha Five Version 6
    Replies: 4
    Last Post: 07-26-2005, 07:58 AM
  5. Remote Alpha access
    By Jay Talbott in forum Alpha Five Version 4
    Replies: 1
    Last Post: 05-26-2002, 06:34 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •