Alpha Video Training
Results 1 to 3 of 3

Thread: Editing settings on WAS when running as service

  1. #1
    Member
    Real Name
    Robert Holmström
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Sweden
    Posts
    201

    Default Editing settings on WAS when running as service

    Hi,

    I am running AlwaysUp to make certain the WAS is always running on my server. How do I edit the settings on the was when it is running as a service? I I upen the software it opens a new instance of the WAS, can I do the edits in there?

    Thanks for any help!

    Regards
    Robert

  2. #2
    Volunteer Moderator Steve Wood's Avatar
    Real Name
    Steve Wood
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Bay Area, California
    Posts
    8,842

    Default Re: Editing settings on WAS when running as service

    If you are running it under AlwaysUp, then it is already running and you don't need to open a second instance to config. Go to AlwaysUp and find "Open in this session" for the application. that will restart the app and show the green icon in the system tray for right-click and config.
    Steve Wood
    Join the ALPHA DEVELOPERS NETWORK
    There is no Cloud. It's just someone else's computer.
    Web - Mobile - Hosting - Products - Frameworks - Developer Resources
    AlphaToGo | IADN (100% Alpha Anywhere Websites)

  3. #3
    Member
    Real Name
    Robert Holmström
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Sweden
    Posts
    201

    Default Re: Editing settings on WAS when running as service

    Quote Originally Posted by Steve Wood View Post
    If you are running it under AlwaysUp, then it is already running and you don't need to open a second instance to config. Go to AlwaysUp and find "Open in this session" for the application. that will restart the app and show the green icon in the system tray for right-click and config.
    Great, thanks, that is exactly what I am looking for!!!

    Robs

Similar Threads

  1. Running as a Windows service
    By pkelton in forum Application Server Version 10 - Web/Browser Applications
    Replies: 12
    Last Post: 01-01-2013, 08:59 AM
  2. Alpha Five v10.5 running as a service
    By TheMobileGuru in forum Application Server Version 10 - Web/Browser Applications
    Replies: 8
    Last Post: 07-21-2011, 10:48 AM
  3. Running the App (web) server as a service
    By Atta in forum Application Server Version 9 - Web/Browser Applications
    Replies: 1
    Last Post: 11-14-2008, 06:57 PM
  4. Running WAS as a service?
    By Nathan Zeiset in forum Application Server Version 8
    Replies: 10
    Last Post: 08-17-2007, 03:16 PM
  5. running A4v8 while running Windows Apps
    By Carl Bussler in forum Alpha Four Versions 7 and 8
    Replies: 0
    Last Post: 10-28-2003, 04:49 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •