Alpha Video Training
Results 1 to 3 of 3

Thread: Port v10.5 App to v11

  1. #1
    "Certified" Alphaholic iRadiate's Avatar
    Real Name
    Stephen
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    London, ON, Canada
    Posts
    1,660

    Question Port v10.5 App to v11

    It's exciting that v11 appears to be close, so I've been thinking about my existing v10.5 application and how I get it up to v11.

    Is there an easy way to port existing applications over to v11?
    Anyone have any experience or tips they'd be willing to share on this before I muck up my perfectly well-functioning web application?

    Stephen

  2. #2
    Member cptutrecht's Avatar
    Real Name
    Ger Kurvers
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Netherlands, Utrecht
    Posts
    525

    Default Re: Port v10.5 App to v11

    I assume everybody wants an isolated V11 environment apart from the existing v10 for testing first. Installing next to each other and using both environments simultaneously is no problem.

    And i also set up seperate projectfolders. Just physically copy the projectfolders from v10 to v11. Don't use database backup feature because it will NOT create the webprofiles in V11.

    For the connectionstrings one can easy export them in v1o and import them in v11.

    I only use Web and reports. Have until now not encountered problems in the features which are part of v10. I'm testing the new features of v11

    Have tested above on vista 32 bits and windows 7 64 bits machine.
    Ger Kurvers
    Alpha Anywhere / V4.5.5.0- Build 5667
    Development: Mysql, windows 10 64 Applicationserver: standard on Windows server 2012 R2

  3. #3
    "Certified" Alphaholic iRadiate's Avatar
    Real Name
    Stephen
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    London, ON, Canada
    Posts
    1,660

    Default Re: Port v10.5 App to v11

    Thanks for the feedback Ger.

    Stephen

Similar Threads

  1. v11 Beta while still maintaining v10.5 application
    By christappan in forum Application Server Version 10 - Web/Browser Applications
    Replies: 5
    Last Post: 09-25-2011, 03:18 PM
  2. Replies: 1
    Last Post: 09-20-2011, 02:12 AM
  3. v10 Sample app error
    By StevenMcLean in forum Alpha Five Version 10 - Desktop Applications
    Replies: 0
    Last Post: 01-08-2010, 12:16 PM
  4. Installation question for Vista doesn't show port 80 so that the app can be changed
    By jessecollins in forum Alpha Five Version 10 - Desktop Applications
    Replies: 1
    Last Post: 12-06-2009, 06:35 PM
  5. V10 problems with V8 app
    By Bob Arbuthnot in forum Alpha Five Version 10 - Desktop Applications
    Replies: 1
    Last Post: 10-14-2009, 03:52 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •