Alpha Video Training
Results 1 to 2 of 2

Thread: Print Genie in V11 is giving me bad instructions!

  1. #1
    Member
    Real Name
    Ralph Bolen
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Birmingham, Al
    Posts
    1

    Default Print Genie in V11 is giving me bad instructions!

    I am trying to print a report through the print genie in Version 11. I have a problem, or my software may have a problem.

    In Ver 10.5 - (client = "ABC" ) .and. (status = "Bad_add")
    In Ver 11 - client = "ABC" ) .and. (status = "Bad_add"

    In Ver 11, an open parenthesis is missing from the beginning of the filter the closing parenthesis is missing from the end.

    The fields "client" and "status" are from the same table.

    Went back to V10.5 and it ran fine.
    Back to V11 and got a error regarding a bad instruction.
    The report didn't change, and the error is consistent and repeatable (at least 3 times), on my server anyway.

    Do I have to manually correct the instructions every time?

    is it just me? or V11? or ????? any suggestions?

  2. #2
    "Certified" Alphaholic Clunes's Avatar
    Real Name
    Mark Pearson
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Brisbane, Queensland, Australia
    Posts
    1,001

    Default Re: Print Genie in V11 is giving me bad instructions!

    Lokks like a bug, but you don't need the brackets for this query
    -----------------------------------------------
    Regards
    Mark Pearson
    mark.pearson@onestopsolutions.com.au
    Youtube channel
    Website

Similar Threads

  1. Flying Start Genie w/V11
    By Bill@TrackerSystems.com in forum Application Server Version 11 - Web/Browser Applications
    Replies: 0
    Last Post: 10-16-2011, 05:31 PM
  2. Print Genie
    By spmat in forum Application Server Version 9 - Web/Browser Applications
    Replies: 0
    Last Post: 10-10-2008, 05:41 PM
  3. Print Genie
    By Kerry Jackson in forum Alpha Five Version 5
    Replies: 9
    Last Post: 07-23-2004, 12:28 PM
  4. ODBC Import Genie - bad file name or number
    By Mitsu Fisher in forum Alpha Five Version 5
    Replies: 3
    Last Post: 07-09-2004, 07:14 PM
  5. ERROR MSG: Bad Print Layout
    By Jennifer Isayev in forum Alpha Five Version 1
    Replies: 2
    Last Post: 04-06-2000, 05:14 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •