Alpha Video Training
Results 1 to 2 of 2

Thread: Dynamic Image for Showing a record is open

  1. #1
    Member
    Real Name
    Chris Turnbull
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    445

    Default Dynamic Image for Showing a record is open

    Hi I have been watching this video which is quite neat and I want create a dynamic image as is used to show when a record is open but as of yet I have not been able to find out how.

    It must be easy enough to do but I just cannot find out how HELP would be really appreciated.


    http://www.ajaxvideotutorials.com/V1...ionControl.swf

    Thanks

    Chris

  2. #2
    Member
    Real Name
    Chris Turnbull
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    445

    Default Re: Dynamic Image for Showing a record is open

    Please just ignore this I have just come across the insert button DOH.

    Thanks

    Chris
    Last edited by Al Buchholz; 11-01-2011 at 03:03 PM.

Similar Threads

  1. Dynamic Image Title
    By gaby_h in forum Application Server Version 10 - Web/Browser Applications
    Replies: 2
    Last Post: 08-08-2011, 10:14 PM
  2. Image not showing
    By Rogers in forum Application Server Version 9 - Web/Browser Applications
    Replies: 0
    Last Post: 05-06-2010, 11:55 AM
  3. dynamic image in report
    By Steve Wood in forum Alpha Five Version 8
    Replies: 3
    Last Post: 05-04-2008, 12:10 AM
  4. Image Not Showing Up
    By Fulltimer in forum Application Server Version 8
    Replies: 5
    Last Post: 11-05-2007, 05:02 PM
  5. dynamic image on report
    By mmaisterrena in forum Application Server Version 8
    Replies: 4
    Last Post: 04-01-2007, 11:26 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •