Alpha Video Training
Results 1 to 2 of 2

Thread: Alpha 4, Can't remember where to put File=Number in on a new install.

  1. #1
    Member
    Real Name
    steve prince
    Join Date
    May 2010
    Posts
    2

    Default Alpha 4, Can't remember where to put File=Number in on a new install.

    Alpha 4, I'm having trouble after installing Alpha4 on a new computer running XP Pro. Not enough file handles. I know I have to put file=255 somewhere. I've tryed config.sys, windows\system.ini, windows\win.ini. Please help.

  2. #2
    VAR John Oesterle's Avatar
    Real Name
    John Oesterle
    Join Date
    Apr 2000
    Location
    Midwest
    Posts
    236

    Default Re: Alpha 4, Can't remember where to put File=Number in on a new install.

    Try...
    windows\system32\config.nt
    John Oesterle
    ToolBytes, LLC

Similar Threads

  1. Must I run Alpha's runtime install file?
    By Howard G. Cornett in forum Alpha Five Version 10 - Desktop Applications
    Replies: 5
    Last Post: 02-05-2010, 10:41 AM
  2. Valid Install (Unistall File)
    By John Gamble in forum Alpha Five Version 7
    Replies: 2
    Last Post: 06-16-2006, 12:05 PM
  3. InstallMaker Help File Install Problem
    By KeithW in forum Alpha Five Version 6
    Replies: 0
    Last Post: 03-30-2005, 12:41 PM
  4. file backup for client install
    By geoff m in forum Alpha Five Version 5
    Replies: 6
    Last Post: 05-01-2004, 06:43 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •