Alpha Video Training
Results 1 to 1 of 1

Thread: .refresh_browse() & .refresh()

  1. #1
    Member SNusa's Avatar
    Real Name
    Robert Tupper
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Northeast, USA
    Posts
    893

    Default .refresh_browse() & .refresh()

    Any significant difference between these?

    Since .refresh_browse() only works with a browse, I'm assuming that the only difference is that: .refresh() is more capable.
    (In the sense it does the same thing, but works with forms, form objects (controls), and browses.)

    Anyone?
    Last edited by SNusa; 02-13-2012 at 05:39 PM.
    Robert T. ~ "I enjoy manipulating data... just not my data."
    It's all about the "framework." (I suppose an "a5-induced" hard drive crash is now in order?)
    RELOADED: My current posting activity here merely represents a "Momentary Lapse Of Reason."

Similar Threads

  1. FYI Refresh_Browse()
    By Mike Thomson in forum Alpha Five Version 6
    Replies: 4
    Last Post: 09-23-2005, 01:28 AM
  2. this.refresh & Combo Box
    By Fred Zag in forum Alpha Five Version 5
    Replies: 0
    Last Post: 04-11-2003, 07:48 AM
  3. refresh shadow & security
    By Joe T. Buchanan in forum Alpha Five Version 5
    Replies: 1
    Last Post: 03-07-2003, 07:00 AM
  4. network refresh & control panel
    By Joe T. Buchanan in forum Alpha Five Version 5
    Replies: 2
    Last Post: 01-27-2003, 08:15 AM
  5. embedded browse & .refresh()
    By Doug Chanley in forum Alpha Five Version 4
    Replies: 13
    Last Post: 02-21-2001, 06:30 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •