Alpha Video Training
Results 1 to 4 of 4

Thread: HTML textarea - not able to show/hide

  1. #1
    Member leetv's Avatar
    Real Name
    Lee Taylor-Vaughan
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Hillsborough, NJ/Avondale, AZ/Sheffield, UK
    Posts
    352

    Default HTML textarea - not able to show/hide

    Hi

    I'm trying to show/hide a textarea/HTML on a grid based on SpeakerYN = True
    If the field is set as just a 'text area' (no HTML editor option) then it shows/hides the field as desired; however, once I enable the HTML Editor for the field it shows/hides the 'text area' (below the HTML editor), but doesn't hide the HTML editor component...

    What am I doing wrong?

    Thanks
    Lee

  2. #2
    Member samee's Avatar
    Real Name
    Samee
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    India, Bangalore
    Posts
    50

    Default Re: HTML textarea - not able to show/hide

    Hi, i am also facing the same Issue, is it unfixed bug in Alpha?

    regards,
    samee
    +91-9008424056

  3. #3
    "Certified" Alphaholic
    Real Name
    Govindan Gandhi
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    New York, NY
    Posts
    4,294

    Default Re: HTML textarea - not able to show/hide

    samee
    i doubt this is an unfixed bug. when you add html editor, alpha effectively adds another control when the text area is clicked the html editor pops up. that is the mechanism to have the html editor. if there were containers as in dialog then you can wrap them in a container then show/hide the container. that is not the case in the grid.
    so sorry. that may not be done unless someone else knows better.
    thanks for reading

    gandhi

    version 11 3381 - 4096
    mysql backend
    http://www.alphawebprogramming.blogspot.com
    ggandhi344@gmail.com
    Skype:ggandhi344@gmail.com
    1 914 924 5171

  4. #4
    "Certified" Alphaholic NoeticCC's Avatar
    Real Name
    Andrea Gill
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Golcar, West Yorkshire, UK
    Posts
    2,070

    Default Re: HTML textarea - not able to show/hide

    I got around this by putting the editor inside a container that has the show/hide conditions on it

Similar Threads

  1. client side show/hide expression to show object when row is dirty
    By Selwyn Rabins in forum Application Server Version 10 - Web/Browser Applications
    Replies: 3
    Last Post: 10-22-2012, 01:41 PM
  2. Hide Help Icon when expression is entered in show/hide property.
    By leetv in forum Application Server Version 10 - Web/Browser Applications
    Replies: 0
    Last Post: 05-31-2011, 01:26 PM
  3. Textarea Control/HTML Editor problems with saving
    By AlexOZ in forum Application Server Version 10 - Web/Browser Applications
    Replies: 3
    Last Post: 11-24-2010, 05:53 AM
  4. textArea Properties with HTML Editor
    By JH10 in forum Application Server Version 10 - Web/Browser Applications
    Replies: 8
    Last Post: 05-04-2010, 11:42 PM
  5. HTML Editor for Textarea fields
    By Steve Wood in forum Application Server Version 8
    Replies: 11
    Last Post: 09-26-2007, 02:57 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •